LIATINOVÝ LIS NA MÄSO - DOKONALÉ GRILOVANIE
Peter14.2.2022Banskobystrický kraj, Veľký krtíš, Slovenské Ďarmoty244x
predaj / ponuka, Nové, Bazény
predaj / ponuka, Nové, Bazény
€ 13,-
Rok výroby: 2021
Predám kvalitný, čisto nový a nepoužitý liatinový lis na mäso.
Takmer každý miluje grilované mäso a po pravde povedané, nie je také ťažké ho dobre uvariť, ale dobré môže byť stále o niečo lepšie. Častokrát záleží len na maličkostiach. Pri grilovaní to platí tiež. Tieto maličkosti ovplyvňujú chuť ugrilovaného mäsa, ako dobre sa dokáže ugrilovať, či všade je rovnako prepečené a aké mäkké mäso ostane. S lisom na mäso dokážeme mäso perfektne upraviť, aby ostalo rovnomerné hrubé a tým sa uľahčilo a zlepšilo grilovanie a ako BONUS sú krásne steakové drážky.
Prečo je dobré používať lis na mäso?
Keď pracujeme s väčšími a hrubšími kúskami mäsa, ktoré na jednej strane veľmi pomaly griluje, na druhej strane sa môžu grilovať rýchlejšie. Môže byť nepríjemné, keď okraj mäsa je dobre ugrilovaný, ale jeho hrubší stred je čiastočne surový. V prípade, že budeme takéto mäso chcieť ugrilovať aj v strede, tak sa nám okraj spáli a tým vznikajú nepríjemné karcinogénne látky... Preto je dôležité mať rovnako hrubé mäso všade a tým sa okraj aj stred ugriluje rovnako dobre. A tento problém môžeme dokonale vyriešiť s lisom na mäso s ktorým rýchlo a ľahko urobíme z nerovnomerne hrubého mäsa rovnako hrubé plátky mäsa a tým aj skrátime čas pobytu na grile a dosiahneme lepší a chutnejší výsledok z grilovania, pokiaľ ide o chute a neposlednom rade o vizuálny vzhľad mäsa.
Materiál lisu: liatina, oceľ
Veľkosti: dĺžka 22 cm, šírka 14 cm, výška 10 cm
Váha: 1,3 kg
TOTO JE POSLEDNÝ KUS!
Cena lisu na mäso je 13€
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@protonmail.com
mobil: 0950 468 856
Takmer každý miluje grilované mäso a po pravde povedané, nie je také ťažké ho dobre uvariť, ale dobré môže byť stále o niečo lepšie. Častokrát záleží len na maličkostiach. Pri grilovaní to platí tiež. Tieto maličkosti ovplyvňujú chuť ugrilovaného mäsa, ako dobre sa dokáže ugrilovať, či všade je rovnako prepečené a aké mäkké mäso ostane. S lisom na mäso dokážeme mäso perfektne upraviť, aby ostalo rovnomerné hrubé a tým sa uľahčilo a zlepšilo grilovanie a ako BONUS sú krásne steakové drážky.
Prečo je dobré používať lis na mäso?
Keď pracujeme s väčšími a hrubšími kúskami mäsa, ktoré na jednej strane veľmi pomaly griluje, na druhej strane sa môžu grilovať rýchlejšie. Môže byť nepríjemné, keď okraj mäsa je dobre ugrilovaný, ale jeho hrubší stred je čiastočne surový. V prípade, že budeme takéto mäso chcieť ugrilovať aj v strede, tak sa nám okraj spáli a tým vznikajú nepríjemné karcinogénne látky... Preto je dôležité mať rovnako hrubé mäso všade a tým sa okraj aj stred ugriluje rovnako dobre. A tento problém môžeme dokonale vyriešiť s lisom na mäso s ktorým rýchlo a ľahko urobíme z nerovnomerne hrubého mäsa rovnako hrubé plátky mäsa a tým aj skrátime čas pobytu na grile a dosiahneme lepší a chutnejší výsledok z grilovania, pokiaľ ide o chute a neposlednom rade o vizuálny vzhľad mäsa.
Materiál lisu: liatina, oceľ
Veľkosti: dĺžka 22 cm, šírka 14 cm, výška 10 cm
Váha: 1,3 kg
TOTO JE POSLEDNÝ KUS!
Cena lisu na mäso je 13€
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@protonmail.com
mobil: 0950 468 856
Lokalita inzerátu