Úvod / Inzeráty / Šport / Aqua Lung COZUMEL PRO/ DIEGO DRY modrá

Aqua Lung COZUMEL PRO/ DIEGO DRY modrá

Ján Sivčák27.7.2017Trenčianský kraj, Púchov172x
predaj / ponuka, Nové, Šport
23,99
Vysokou kvalitou ocenený potápačský set pre dospelých s prídavným červeným vreckom pre uskladnenie, pozostávajúci z masky COZUMEL PRO a dýchacej trubice DIEGO DRY.

Set COZUMEL PRO + DIEGO DRY

Potápačský set, ktorý pozostáva z masky COZUMEL PRO s pevným a odolným rámom a silikónovým telom masky s výbornými tesniacimi vlastnosťami. Dýchacia trubica je anatomická a vysoko flexibílna. Veľkou výhodou je aj červené vrecko na šnorchlovanie, ktoré slúži na samotné uskladnenie.



Potápačské okuliare COZUMEL PRO

Medzi najväčšie výhody potápačskej masky COZUMEL PRO patrí veľmi pekný a príjemný dizajn, mimoriadny komfort pri nosení, vďaka veľmi mäkkému, tekutému hypoalergénnemu silikónu s naozaj perfektnými tesniacimi vlastnosťami, ďalej spevnený a odolný rám, zorníky sú vyrobené z dvojitého, temperovaného skla (tvrdené sklo) a v neposlednom rade veľmi spoľahlivý otočný systém praciek pre rýchle a jednoduché nastavenie remienku.



Šnorchel DIEGO DRY

Anatomická dýchacia trubica DIEGO DRY je vysoko flexibilná a ohybná. Výhodou je veľký jednoventilový systém pre ľahšie vyfúknutie zostatkovej vody v samotnej trubici, ako aj takzvaná suchá špička \"Dry Top\" pre lepšiu odolnosť proti vlnám. Súčasťou je aj výškovo nastaviteľný držiak pre masku.
Lokalita inzerátu