Úvod / Inzeráty / Šport / Mini Micro Deluxe - pink

Mini Micro Deluxe - pink

Ján Sivčák29.6.2017Trenčianský kraj, Púchov226x
predaj / ponuka, Nové, Šport
78,-
Kolobežka Mini Micro Deluxe je určená pre deti od 2 rokov. Jedná sa o novú a vylepšenú generáciu klasickej kolobežky Mini Micro. Hlavnými vylepšeniami kolobežky Mini Micro Deluxe sú výškovo nastaviteľné riadidlá, zvýšená pevnosť materiálu nášľapnej dosky, zvýšená nosnosť kolobežky na 35 kg, nášľapná doska so zlepšenými protišmykovými vlastnosťami a reflexný polep na zadnej strane kolobežky.

Mini Micro Deluxe - luxusná kolobežka pre malých pretekárov

pre deti od 2 rokov

Mini Micro Deluxe je nová a vylepšená generácia klasickej kolobežky Mini Micro. Hlavnými vylepšeniami kolobežky Mini Micro Deluxe sú výškovo nastaviteľné riadidlá, zvýšená pevnosť materiálu nášľapnej dosky, zvýšená nosnosť kolobežky na 35 kg, nášľapná doska so zlepšenými protišmykovými vlastnosťami a reflexný polep na zadnej strane kolobežky.

Kolobežka Mini Micro Deluxe bola taktiež navrhnutá za pomoci švajčiarskych lekárskych expertov a je ideálna pre rozvíjanie rovnováhy a koordinácie pohybu predškolákov. Výnimočnosť kolobežky Mini Micro Deluxe je v jednoduchom špeciálnom mechanizme, kde ľahkým naklonením riadiacej tyče a prenesením váhy, kolobežka Mini Micro Deluxe zatáča. Pre deti sa jedná o naozaj bezpečné a intuitívne ovládanie, ktoré si veľmi rýchlo obľúbia.

Všetky plastové doplnky sú vyrobené z kvalitných a zdravotne nezávadných materiálov. Kolobežka Mini Micro spĺňa najprísnejšie bezpečnostné štandardy a vlastní certifikáty nemeckej skúšobne TÜV-GS.

Rozsah nastavenie riadidiel je v rozmedzí 48 - 68 cm.

Vlastnosti kolobežky
- ľahká konštrukcia
- veľmi kvalitné PU kolesá (tvrdá guma)
- odmontovateľná riadiaca tyč
- kolesá vybavené ložiskami
- riadiaca tyč rozložiteľná od tela kolobežky
- nastaviteľná výška riadiacej tyče
- všetky plastové doplnky vyrobené z kvalitných materiálov
- certifikát nemeckej skúšobne TUV-GS

Technické parametre
dĺžka 55 cm
šírka 26 cm
výška riadidiel 48 - 68 cm
dĺžka nášľapu 30 cm
šírka nášľapu 11cm
výška nášľapu 5,5 cm
nosnosť 35 kg
hmotnosť 1,99 kg

Záruka 24 mesiacov
Lokalita inzerátu